maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ruusu ja pahaa suklaata

Viikonloppu mennä hujahti ohi vähä liianki nopeesti, jälleen kerran.

Perjantain vietin suosiolla kotona lepäillen, kun tahtoi työviikko ja vähäiset unet ottaa jaksamisen kannalta aika koville.. Lauantai aamu meni autossa istuen, hyvää musiikkia kuunnellen ja omasta rauhasta nauttien. 


Mikään ei oo parempaa kun ajella yksinään, antaa ajatusten lentää ja kuunnella lempimusiikkiaan just niin kovalla kun huvittaa! Tunnustan olevani semmonen road trip- ihminen. Haaveilen siitä et pääsisin tekee jonkun kesäreissun, jonka aikana vois kierrellä eri kaupunkeja ja tutustua niiden tarjontaan. Ja ajella ilman suurempaa kiirettä ja aikatauluja minne milloinkin sattuu huvittamaan.

Muuten lauantai meniki sit kaveria nähdessä, ja pahaa suklaata syöden. Saatiin naistenpäivän kunniaksi vaaleenpunaset ruusut eräässä kauppakeskuksessa asioidessamme. Ruusujen kylkiäisiksi saatiin viel jotai 70% suklaata, mistä ite en ainakaan ihan hirveesti tykkää. Mut koska suklaanhimo, niin tulihan seki popsittua. Hyi.


Tän päivän suuret suunnitelmat oli selviytyä töihin ajoissa ja katsastaa iskältä lainassa oleva auto. Suuren yllätyksen koin kun se meni jopa kerralla läpi. Pääsen siis jatkossakin töihin... Ja harrastamaan viikonloppu road trippejä Helsinkiin. Jeeeeee!Töissä oli tänään muutenkin hieman lepposampaa ku normaalisti. Ihan kiva vaihteeks ettei oo kauheeta hulinaa. Pehmee lasku uuteen viikkoon ja silleen !

Ja koska oon kuitenki pohjimmiltani nörtti, päädyin suuren ketutuksen kera vaihtamaan käyttöjärjestelmää Windowsista takaisin Linuxiin. Alko tympiä seiskan hitaus ja muu toimimattomuus. Siis sillä et koneen muisti alko olla täynnä ei ollu tietenkää mitää tekemistä hitauden kanssa. Nimimerkillä varmuuskopioin koko koneen sisällön ulkoselle, ei siinä menny ku runsas 5 tuntia. Pitäs ehkä tehä useemminki, ei kestäis nii eeppisen kauaa. :D Mut tää ilta menee näissä merkeissä:Kahvia, musiikkia ja käyttiksen muokkailua uuteen uskoon, jeeeeee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti