perjantai 21. helmikuuta 2014

Bats are taking over my closet..

Voihan lepakko. Ihan kun se Batman-haalari ei ois riittäny, ni tänää onnistuin törmäämään (kyllä, fyysisesti törmäämään) rekkiin jossa komeili huivi, joka oli kuvioitu milläs muullakaan kun niillä lepakkeilla. Itsehillinnän puuttuessa pitihän se kotiin raahata. Eiks oo ihan oikeutettua ostaa kirpparilla myytyjen tilalle uutta? :D


Voi luoja tätä väsymyksen määrää, nukuttua ei saa, siitä pitää huolen noi päänsisäset äänet jotka ei jätä mua rauhaan. Kuolema kuittaa univelat ja sillee. Plargh.

Huomenna olisi tarkoitus liikahtaa kohti Helsinkiä katsomaan ja oppimaan kuinka sitä roller derbyä pelataankaan! Muutama joukkuekaveri vahvistaa Jyväskylän rivejä, joten pakkohan se on mennä kannustaa, mikäli ääntä lähtee ! Tästä inspiroituneena tänään koitti operaatio "pimp my quads". Kännykkälaatu, koska laiskuus.


Leopardinauhat ja pinkit siivet tekee ihmeitä, nyt voin sit ens treeneissä viuhtoo menemään siivet ilmavirrassa lepattaen. Olettaen että parin viikon tauon jälkeen pysyn pystyssä..

Derbystä muihin urheilujuttuihin. Mä oon muuten aina jotenki vierastanu tätä vallitsevaa urheilukulttuuria ja sitä kuinka fanaattisesti urheiluun suhtaudutaan. En oo aiemmin tajunnu mitä siistiä on esimerkiks fanittaa jotain lätkäjoukkuetta tai jotain tiettyä lajia. En oo tajunnu sitä et miks niis peleissä pitää ravata ja miks niist pitää vaahdota. Pakko alkaa vissiin kääntää kelkkaansa pikkuhiljaa, koska musta on kasvamassa pelottavaa vauhtia samanlainen fanaatikko derbyn suhteen, ku mitä muutama kaveri on esimerkiks  lätkän tai hiihdon suhteen.. :D Mun potema urheiluviha tosin juontaa juurensa ainakin osittain johonki lapsuusaikoihin, ku muistan et porukat inhos yli kaiken kaikkia mahollisia urheilulajeja ja erityisesti niiden fanaattisia kannattajia, eikä ne ollu erityisen hyviä pitämään sitä salaisuutena muulta maailmalta. Tai multa.

Aamukahvia ryystäessäni koin jonkun valaistumisen ja taiteilin viisauden sanoja jääkaapin oveen muistuttamaan siitä että sitä on ihan itte vastuussa omasta onnellisuudestaan. Sen jos muistais niinä päivinä kun tuntuu silt et elämä potkii teräskärkisel maiharilla päähän..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti