torstai 20. helmikuuta 2014

Picture(less) introduction.

Jou. Piu. Tai miten tääl sit onkaan tapana tervehtiä.

Lukuisista epäonnistuneista bloginpito yrityksistä huolimatta päätin jälleen kerran viskata vanhan  menemään ja perustaa uuden. Miksikö? Siksi että mulla on ihan uusi konsepti tämän kyseisen blogin ylläpitoon, nimittäin se että sitä ei ole. Suhtaudun hyvinkin liberaalisti blogin sisältöön ja kirjoitusasuun ja päivitystahdista en aio ottaa mitään paineita. Edelliset kun on kaatuneet siihen että oon pääni sisällä rajannut blogin sisällön liian tarkasti johonkin kategoriaan, ja ottanut kamalaa stressiä siitä kun pitäis kirjottaa mutta kun ei tuu tekstiä. Joten aika pistää uusi lähestymistapa käytäntöön!

Jotta ette olis ihan ulalla millanen urpo tän epätoivosen uuden bloggausyrityksen takana on, seuraa muutama fakta. Ruudun takana kirjoittelee siis 23-vuotias elämäänsä toisinaan hyvinkin kyllästynyt yksilö,joka saattaa jonakin hetkenä nauttia elämästään ehkä liiankin täysillä ja olla onnellinen kuin giganttisen pähkinän naamariinsa tunkenut kurre, ja toisena hetkenä taas pudota pilvilinnoistaan hyvinkin rajusti tömähtäen takaisin tavallisten kuolevaisten pariin. Ruudun takana möllöttävä ihmisriekale rakastaa muunmuassa musiikkia, pelejä, Disney-leffoja, bassonsoittoa, valokuvausta, roller derbyä, kissoja, kaikkia höpöhöpö tyttöjuttuja, hyviä keskusteluja,sarjakuvakrääsää (batman <3) sekä mielikuvituksellisia ihmisiä. Tämä kyseinen yksilö myös omaa itse mitä lennokkaimman mielikuvituksen, semisarkastisen asenteen, urpoja mietteitä, kasvavan addiktion korkokenkiin, leffoihin ja sarjoihin, kahviin, sekä pakollisen tarpeen puhua . Paitsi vieraille en puhu, koska äiti on opettanu ettei saa. Hah.

Kyseessä olevalla pallerolla on toki myös inhonkohteita, joista lähes satavarmasti on luvassa avautumista. Muutamia mainitakseni: ötökät, tyhmät ja ajattelemattomat ihmiset (rinnastettavissa ötököihin..), turhanpäivänen valitus, tekopyhyys.  Jännä et lähes kaikki näistä liittyy ihmisten luonteenpiirteisiin. Mikä ihmisviha? Onks se ruokaa?

Työstäni en aio sen suuremmin avautua,  sen verran voin paljastaa että se liittyy jollain tapaa tän pallon viattomimpiin ja hienoimpiin yksilöihin. Kukaanhan ei toki arvaa tän argumentin pohjalta mitä teen. :D 


Pitemmittä puheitta, tervetuloa tutustumaan ristiriitaiseen, ehkä hitusen vinksahtaneeseen (mielikuvitus)maailmaani. Toivottavasti nautit seurasta. Epäilen, mut ainahan sitä voi toivoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti