tiistai 25. helmikuuta 2014

Inkspiration.

Viikonloppu oli kerrassaan parhain hetkeen, paljon extempore fiilispohjalta tehtyjä juttuja, hyvää seuraa, roller derbyä ja muuta mukavaa tekemistä. Unet jäi hivenen vähäisiksi, mut kaikki muu kiva korvaa tän vieläki jatkuvan väsymyksen. Ainoo miinus pitänee antaa siitä että hukkasin mun hienon lepakkohuivin! Sniff. 

Mulla on pitkään muhinu päässä idea ekasta tatuoinnista. Tätäki oon vatvonu vaikka kuinka kauan, mut en oo uskaltautunu kuitenkaan asiaa suunnittelua suuremmalle tasolle viemään, koska en oo ollu täysin tyytyväinen ja varma siitä mitä haluaisin. Nyt mun visio ois piirtämistä ja yksityiskohtia vaille valmis, enää ei puuttus kun se hyvä piirtäjä ja se jonka kanssa sais tän projektin päätökseen.

Ideaa en tässä varsinaisesti aatellu suoraan jakaa, mut inspiskollaasi elementeistä joista toi mun unelmien tatska koostuu ois tässä:Perus idis ois siis nörtti bad- ass Ariel, jossa kohtaa asenne, roller derby sekä fiftarihenkisyys kera noiden järkyttävän ihanien punasten pusuhuulten ja isojen silmien. :D Se että minne sen leiman tahdon, riippuu hyvinki pitkälti siitä kuinka paljon noista elementeistä saa revittyä matskua. Kylkeen ois hieno semmonen isompi, mut se kuulemma sattuu ihan helkkaristi, tiedä sit riittääks tämmösel nynneröl rohkeus siihen sit kuitenkaan.. :D

Jostain syystä myös industrialin hommaaminen samal rysäyksellä houkuttais jonku verran. Sitäki miettiny jonku vuoden pari, mut ei oo ollu sopivaa saumaa sitäkään ottaa, joten jokohan sitä kohta uskaltautuisi lävistettäväksi.. Viime kerrasta onki hetki aikaa !


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa melkosen siistiltä tatskalta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! :D Pitäs vaan löytää se taiteilijasielu joka sais mun vision ikuistettua siten miten haluan ni pääsis toteuttaa tätäki fiksaatioo. :D

      Poista