maanantai 19. toukokuuta 2014

I'm in a fight with the world but I'm winning

Eilisen positiivisuuspäivityksen vastapainoks tää päivä tuntukin sitte melkosen ankealta. Aamulla fiilis oli ihan jees, oli mahtavuutta lähteä töihin ilman takkia mekko päällä ja vielä kivempaa oli kuunnella autossa ällösöpöä tyttömusiikkia mukana hoilaten ku mikäki karaokekuningatar. Jossain välissä fiilis kuitenki koki mahalaskun. Työpäivää vois kuvailla Pasilastakin tutulla fraasilla  "no huh huh", vaikka loppua kohti sekin kyllä parani huomattavasti.

"Some days just don't let you stay grumpy"
 Työpäivän jälkeen päädyin seikkailemaan kirjakauppaan, ja totesin että mulla on joku fiksaatio muistikirjoihin. Ostan aina mitä kauniimmilla kansilla varustettuja muistikirjoja, mutta hyvin harvoin ne päätyy käyttöön saakka. Tänään löysin kuitenkin niin sopivalla kannella varustetun muistikirjan ettei sitä voinut jättää ostamatta. Päätin että tuohon kyseiseen kirjaan laitan ylös joka päivä ne asiat jotka on saanut mut iloiseksi. Tai jotka on muuten vaan hymyilyttäneet. Tällekin päivälle, vaikka se vaikuttikin alkuun ankealta, löytyi yllättävän monta pientä asiaa jotka aiheutti hymähdyksiä ja iloa.. :) 

Toisen muistikirjan (matkapäiväkirjan) ostin sillä perusteella, että se rohkaisisi ehkä vihdoin ja viimein suunnittelemaan ja toteuttamaan jonkun pidemmän ulkomaan reissun.. ;) Pelkkä kirja tuskin siihen ihmeeseen pystyy, mutta josko semmosen omistaminen aikaansaisi innostuksen suunnittella reissua kunnolla. Hyvin suunniteltuhan on puoliks tehty?


Eilen mun piti alunperin postailla yhestä tuunausprojektista, mutta muutinki mieleni viime hetkillä. Tänäänkään en siitä enempää hölise, mut vinkkinä seuraavan postauksen aiheesta toimikoon jälleen kerran kuva:

Niittejä, niittejä, niittejä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti