sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Mulla on tänään hyvä päivä!

Ihan vaa tiedoksenne! Hymyilyttää niin et meinaa nassu revetä. :)

Hyvä päivä siitäkin huolimatta että unohdin tän päivän ruuan oleellisen ainesosan kauppaan ja näinollen en tiiä mitä syön. Kynsiäni varmaan. Mut ei sekään haittaa!

viisauden sanoja.

Hyvän fiiliksen syiksi voisi mainita esimerkiksi sen että kuulin jotain tosi  positiivista (ja osan mielestä on varmaan kauhean pinnallista ilahtua tästä) mun ulkoisesta olemuksestani, just semmosella hetkellä kun mikään ei hymyilytä. Kävin siis apteekissa hakemassa täydennystä lääkekaappiini. Jonossa ollessani tuli eräs noin kuusissakymmenissä oleva nainen viereeni ja pahoitteli kohteliaasti häiriötä.

"Anteeksi neiti, mutta nyt on pakko sanoa sinulle yksi asia. Olet kaunein nuori nainen, jonka olen koskaan tässä kaupungissa nähnyt. Ja noi sun hiukset, jos olisin itse nuorempi ja uskaltaisin, niin laittaisin samanlaiset. Olet ihana!"

Jotenkin tuntuu että tässä kyseisessä kylässä (ja kenties muuallakin) yleinen mentaliteetti on se että harvoin sanotaan mitään positiivista kenenkään tekemisistä, ulkonäöstä tms, vaan keskitytään enemmän negatiivisten asioiden jauhamiseen (parhaassa tapauksessa selän takana) tai vaihtoehtoisesti kukaan ei noteeraa sinua mitenkään. Kumpikaan edellä mainittu ei varmasti tee pidemmän päälle kenellekkään hyvää, vaikka käytöksen kohteena olisikin ihminen kera terveen itsetunnon. 

Joskus on vaan ihan käsittämättömän mahtavaa saada positiivista palautetta, vilpitöntä sellaista. Sellaiselta ihmiseltä jolla ei ole taka-ajatuksia. Joka ei sano asioita vain sen takia että haluaa saavuttaa sillä jotakin. Paitsi ehkä itselleen ja palautteen saajalle hyvän mielen. :)

happyface!
Voisin yrittää omalta osaltani parantaa tätä toisinaan liiallisessa negatiivisuuden ilmapiirissä vellovaa maailmaa sillä, että sanoisin edes yhdelle ihmiselle jonkun  positiivisen asian joka päivä. Voisin myös haastaa kaikki muutkin samaan!

Myöskin se et ulkona on +25 astetta, ja aurinko paistaa, aiheuttaa jonkun kumman ilmiön mikä vetää suupieliä jatkuvasti ylöspäin. Kohta on kyllä pakko poistua tästä kirotusta kämpästä ja mennä nauttimaan tosta säästä ennen ens viikon työputkea! :)


Loppukevennyksenä kuva, jonka kauneudesta voi olla montaa mieltä. Ei pidä ottaa itteään liian vakavasti, on ihan ok väännellä naamaansa jos hississä haisee kakka ja ottaa siit kuva! :----D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti