lauantai 17. toukokuuta 2014

Somehow this hell is home.

Puff!

Kuten joku on ehkä saattanut huomata postaustahdista, oon jälleen hukannut inspiraation ja intohimon lähes kaikkea tekemistä kohtaan. Okei, no en kaikkea kohtaan mut kaikkea ylimäärästä. Vanhat tekosyyt töistä, siivoamisesta ja muusta diipadaapasta vois heittää tähän väliin, koska sitähän tää armas arki on ollu enimmäkseen. Ellei lasketa sitte sitä et oon taas luuhannu lähes joka viikonloppu Helsingin suunnilla, millon näkemässä siskoa, porukoita ja kavereita, millon sitte reivaamassa erinäisissä hardstyle-pippaloissa, riekkumassa muilla keikoilla tai pyörimässä Messukeskuksessa. :D

April Fools Day / makeover !


Keikkoja on tosiaan tullut käytyä vilkuilemassa urakalla, ensimmäisenä vois mainita tosiaan sen Brennan Heartin & Code Blackin. Eturivin hurmaa, armotonta tamppausta joku viis tuntia ja naamalle jumahtanut kestovirne joka ei ottanu kadotakseen viikkoon pariin vaikka paskaa sato niskaan ämpärikaupalla. Uusia kivoja tuttuja ja vanhoja naamoja. Kaikinpuolin mahtava reissu, vaikkakin nilkka jaksaa muistutella edelleen siitä et sitä ei oo ehkä tehty useiden tuntien jatkuvaa tanssimista varten.. Hups. Jos ei muuta ni ainaki teippaus on tullu tutuks!

Vappunaamarit!

Vappukin oli, ja itse vietin kyseistä juhlaa ystävän ja muutaman muun kanssa Helsingissä, aloittaen puistoilulla ja päättäen illan Stam1nan keikalle Virgin Oiliin. Oli niin hauskaa että ilta päättyi Tuhkimon leikkimiseen sillä lennellessäni pitkin poikin permantoa ja riehuessani ku mikäki puolimieli, lens mun tossu jonnekin. Apujoukoista huolimatta kenkä oli ja pysyi hukassa. Ystävällinen daami taksijonossa lainas mulle balleriinojaan. Ehkä mun usko ihmiskunnan hyvyyteen palaa vielä joskus. Vapun jälkeen suuntasin yhdeksi päiväksi töihin, ja palasin sitten ihmisten ilmoille ja Haloo Helsingin keikalle ystävän kanssa. Keikassa ei ollut moitittavaa (sen sijaan muutamat ihmiset ois voinu opetella perus käytöstapoja) , saatoin olla nyyhky ja vähän vollottaa parin biisin aikana. Ei kerrota kellee! ;) Ostin myöski paidan, jossa on avautumisraidan lyriikoista pätkä. Jee.

Junamatkailua. Eksoottisessa A-junassa! :---D
Keikkareissuputken päätti torstaina se kaikista eniten odotettu, jonne liputki oli hommattu puolta vuotta ennen. Nimittäin Alkaline Trio. Torstain keikka oli Nosturissa ja päätti ko. yhtyeen euroopan rundin. Mul ei oo muuta sanottavaa kun se et oli just niin mahtava keikka ku mitä odotinkin. Jäi siit jotai konkreettisia muistojakin, kriminaalina revin keikkajulisteen mukaani, kehystin sen ja laitoin seinälle. :D Vähemmän rikollisesti hankittuna oheistuotteena mukaan lähti myöskin huppari.. Joka muuten on lämmin. Ja kiva. Hihihihiiii. 

Alkaline Trio & Bayside @ Nosturi 15.5.2014
 Oon mä kai jotain muutaki tehny ku ajellu autolla ristii rastiin. Innostuin mm. leipomaan jokunen hetki sitten. Keittiön ahtaus ja välineiden puute ei oo kauheesti innostanu mitään tuolla tekemään, mutta yks kaveri innosti kokeilemaan. Teinpä sitten ihan tajuttoman hyvän juustokakun! Lakritsi-sitruuna-valkosuklaa- juustokakusta saatto tulla mun bravuuri! Hieman vaa pisti ahistaa ku huomas syöneensä sen pariin kolmeen päivään kokonaan.. Piti viedä töihin mut unohdin sen joka aamu tonne jääkaappiin. Sit sitä ei enää yks kaks enää ollukkaan. Oho.


Leipomisen lisäks oon myös askarrellu kaikenlaist pientä. Pinterest on vaarallinen paikka, jos ei omat ideat miellytä ni sielt löytyy sit sata toteuttamisen arvosta. Itse toteutin lasipurkeille muodonmuutoksen pienten muovielukoiden ja spraymaalin avulla. Niist tuli itseasiassa aika hienoja! Ja pari tilaustaki sain noista. Löytäis vaan matskuja jostain vielä.. :)


Tän päivän oon suunnitellu kuluttavani raivosiivoukseen. Kämppä on kaaoksessa ja mun tekis mieli heittää puol omaisuutta ikkunasta. Jotta epätoivo ei eskaloidu siihen pisteeseen ni pakko kai yrittää nostaa ahterinsa ja tehä asialle jotain !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti